سید ابراهیم رئیسی

سید ابراهیم رئیسی

سید ابراهیم

فرزند: سیدحاجی و سیده عصمت آغاز: 29 آذر 1339 پرواز: 30 اردیبهشت 1403
تعداد بازدید
193
نویسنده
میثم عرب

زندگی نامه

سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران، در تاریخ 29 آذرماه 1339 هجری شمسی در خانواده‌ای روحانی در مشهد متولد شد. پدرش حجت‌الاسلام سیدحاجی رئیس الساداتی و مادرش سیده عصمت خدادادحسینی از نسل سادات حسینی بودند. او در پنج سالگی پدرش را از دست داد و تحصیلات ابتدایی را در مدرسه جوادیه مشهد آغاز کرد. سپس به ت...

سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران، در تاریخ 29 آذرماه 1339 هجری شمسی در خانواده‌ای روحانی در مشهد متولد شد. پدرش حجت‌الاسلام سیدحاجی رئیس الساداتی و مادرش سیده عصمت خدادادحسینی از نسل سادات حسینی بودند. او در پنج سالگی پدرش را از دست داد و تحصیلات ابتدایی را در مدرسه جوادیه مشهد آغاز کرد. سپس به تحصیل در علوم حوزوی پرداخت و در سال 1354 به حوزه علمیه قم رفت.

رئیسی از سال‌های جوانی در فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی فعال بود. او در اعتراضات علیه رژیم شاهنشاهی شرکت کرد و با علمای انقلابی در ارتباط بود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به عنوان دادیار در شهرستان کرج مشغول به کار شد و به سرعت به سمت دادستانی کرج و سپس همدان منصوب شد. در سن 23 سالگی با دکتر جمیله سادات علم الهدی ازدواج کرد و از آن زمان به تحصیل و آموزش خانواده‌اش اهمیت می‌داد.

در سال 1364، رئیسی به عنوان جانشین دادستان انقلاب تهران منصوب شد و در سال‌های بعد به سمت‌های مختلف قضائی از جمله دادستان تهران و رئیس سازمان بازرسی کل کشور رسید. در این دوره، او با مشکلات اجتماعی و اقتصادی کشور مواجه شد و تلاش‌های زیادی برای حل این مشکلات انجام داد. در سال 1394، او به تولیت آستان قدس رضوی منصوب شد و در این سمت، به بهبود خدمات به زائران و مستمندان پرداخت.

رئیسی در تاریخ 16 اسفند 1397 به ریاست قوه قضائیه منصوب شد و در این سمت، اقدامات موثری در جهت ارتقای عدالت قضائی و مبارزه با فساد انجام داد. در سال 1400، او به عنوان سیزدهمین رئیس‌جمهور ایران انتخاب شد و با بیش از 18 میلیون رأی مردم به این سمت رسید.

سابقه رئیسی در مجلس خبرگان رهبری نیز قابل توجه است. او از سال 1385 به عنوان نماینده مردم خراسان جنوبی در این مجلس انتخاب شد و به عنوان نایب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری نیز فعالیت کرده است. او همچنین در دوره‌های مختلف به عنوان عضو شورای عالی فضای مجازی، شورای عالی استاندارد، و دیگر شوراهای مهم کشور فعالیت داشته است.

آیت‌الله رئیسی به عنوان یک شخصیت علمی نیز شناخته می‌شود. او تحصیلات خود را در حوزه علمیه قم ادامه داد و موفق به اخذ مدرک دکتری در رشته فقه و حقوق شد. او به تدریس دروس تخصصی فقه و حقوق در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه پرداخت و آثار متعددی نیز در این زمینه منتشر کرده است.

در 30 اردیبهشت 1403، آیت‌الله رئیسی به همراه دیگر مقامات در یک سانحه هوایی در آذربایجان شرقی جان باخت و به درجه رفیع شهادت نائل آمد. این حادثه در شب ولادت امام رضا (ع) رخ داد و باعث تاسف و تألم بسیاری از مردم ایران شد.

در مجموع، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی با سوابق گسترده‌ای در حوزه‌های قضائی، سیاسی و علمی، به عنوان یکی از شخصیت‌های مهم جمهوری اسلامی ایران شناخته می‌شود. او در طول زندگی خود تلاش کرده است تا به بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی کشور کمک کند و در این مسیر، به مبارزه با فساد و ارتقای عدالت قضائی پرداخته است.
روحش شاد و یادش گرامی باد

منبع:
https://raisi.ir
مشاهده بیشتر

آرامستان

رواق دارالسلام حرم مطهر رضوی

گالری

دل نوشته ها

اگر سید ابراهیم را می شناختید، دلنوشته ای بنویسید.
danger_icon.png توجه فرمایید که نظر شما به عنوان مهمان ثبت خواهد شد. در صورت تمایل به نمایش نام خود وارد شوید.

اشتراک گذاری

شما می توانید این کدنگاره QR را دانلود کرده و بر روی سنگ مزار یا وسایل اهدایی مانند آبسردکن و ... مربوط به این عزیز چاپ کنید. با اسکن این کد توسط تلفن همراه، صفحه یادبود ایجاد شده نمایش داده می شود.